Hej och välkommen tillbaka!

Senaste uppdatering utav hemsidan: 2022-05-01


Ekolsundsfiskodling är en hobby verksamhet som drivs hemifrån. Våran specialitet är mestadels ciklider, men vi har även snällfisk. Vi importerar även vackra vildfångade L-malar direkt ifrån Sydamerika.               

Önskar ni att komma på besök? 
Vi har inga fasta öppettider då hobbyodlingen finns hemma hos oss. Önskar ni att komma förbi med kort varsel går det snabbast att få tag på oss via telefon. Annars går det alltid att skriva till oss via Facebook/Email. Betalning sker via kontanter eller swish. 

Facebook sida: 
https://www.facebook.com/Ekolsundsfiskodling/  

Instagram: ekolsundsfiskodling

 Våra vänner


Aquarium Stockholm
 https://www.facebook.com/aquariumsthlm http://www.aquastockholm.se
En av de bästa aquarium butikerna jag har besökt, fiskarna är otroligt fina och tillbehören är precis till rätt pris! Rekommenderar! Desutom har dom även Sveriges längsta akvarium i en butik! :D 

Aqua Bazar http://aquabazar.se 
AquaBazar Sverige är en studio specialiserad på plasmaakvarium och tillverkning av akvariesystem, samt deras tekniska och visuella anpassning för varje hem. Deras Akvarium är mycket fina, biologiska och lungnande att se på. För alla AquaBazars biologiska akvarium är underhållet gratis och deras garanti står för rent vatten i två år. Inget vatten byte ;) 

Eskilstuna Malawi hobby - http://www.eskilstunamalawihobby.se 
Eskilstuna Malawi Hobby startade våren 2010, med deras Idé är att förbättra de Malawiciklid stammarna som redan finns i sverige. Sedan dess har de drivit en otroligt fin odling utav fina och friska fiskar.  

Fiskfarmen - http://fiskfarmen.se 
Fiskfarmen har ett stort sortiment på foder till alla möjliga fisk sorter. Kvaliteten är bra och priset är precis rätt. De har även olika tillbehör och foder till andra djur (hundar,reptiler osv)